Левски може и да не довърши сезона, чиято пролетна част

...
Левски може и да не довърши сезона, чиято пролетна част
Коментари Харесай

Левски може и да не довърши сезона

Левски може и да не довърши сезона, чиято пролетна част стартира в края на другата седмица. Изпълнителният шеф Павел Колев призна на срещата с почитателите, че сега са в патова обстановка и се чакат решения от шефа Васил Божков, който съгласно данни на прокуратурата е задържан в ОАЕ. Твърде евентуално е Божков да спре да устоя " сините ", тъй като разгласи, че в случай че му лишават лотарийния бизнес, няма да има пари за футболния клуб. Това към този момент е реалност, тъй като измененията в Закона за хазарта бяха гласувани в Народното събрание и се чака единствено обявяване в държавен вестник, с цел да влязат в действие.

" Не мога да кажа дали ще го има Левски. Обсъдихме каква е обстановката към днешна дата и по какъв начин членовете могат да оказват помощ.

Колко още ще издържи Левски зависи какви приходи ще има. Коментирахме благоприятни условия за акции за закупуване на карти, активизация на последователите, възобновяване на членски карти и така нататък Бъдещето не наподобява розово към днешна дата. Няколко пъти споделих тази седмица, хоризонтът ни е доста пай. Другата седмица ще мога да кажа до по кое време Левски може да издържи. Не е значимо дали аз ще продължа да работя в Левски. Не мога да отговоря дали Левски ще изкара сезона, не знам какво ще се случи.

Нямам контакти с Васил Божков. Може би от 10 дни не сме се чували. Не бих квалифиицирал като необичайно това нещо.

Явно футболистите са положителни актьори. От това, което видях са спокойни. Лагерът е минал добре. Имаха преимуществото, че не бяха в България. Вече тук ще се потопят в действителността. Ролята на старши треньора и спортния шеф е да ги задържат спокойни и да ги приготвят. Предстои ни формален мач другата седмица и дано изиграем добър мач. Ще има изказване от клуба за срещата другата седмица. Тогава ще има изясненост. Нямам отговор дали ще продължим, по какъв начин и какви ще са задачите. Опциите пред клуба са доста, само че обстановката е патова. Не виждам какъв ход може да се направи на дъската сега. Тези акции си имат предявител. Няма по какъв начин да бъдат дадени на последователите в този момент “, разгласи Колев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР