ЛевскиЛевски постигна първата си победа за 2022 г., макар и

...
ЛевскиЛевски постигна първата си победа за 2022 г., макар и
Коментари Харесай

Контролни мачове

" Левски "

" Левски " реализира първата си победа за 2022 година, въпреки и в всекидневен мач. Това се случи в последния дуел на лагера на " сините " в Турция. Тимът надви с 2:1 над украинския първодивизионен " Верес " (Ровно), само че мачът се запомни с многото пропуски на футболистите на " Левски ".

Марин Петков откри резултата още преди да е изтекла първата минута. Капитанът на " Верес " Михаил Сергийчук изравни в 43-ата мин. Победата за българския тим донесе резервата Здравко Димитров в 62-ата мин., който приключи прекрасен пробив на бразилеца Велтон.

В 21-ата мин. 16-годишният Асен Митков пропусна дузпа. След него комфортни положения изтърваха новопривлеченият Келиан Ван дер Каап, Радослав Цонев и Билал Бари.

След края треньорът Станимир Стоилов бе неудовлетворен точно от пропуските: " Продължаваме да пропущаме много обстановки в завършващата фаза с лека ръка. Въпрос на качества, самочувствие. Пропуснахме дузпа, младият футболист няма виновност, аз вземам решение кой да бие. Исках да е Асен Митков, с цел да види какво е да бие дузпа напрегнат, тъй като на тренировките се оправя добре. По това, което видях през днешния ден, не ми харесаха запасите. Днес се включиха безконтролно и безидейно. Велтон се старае да влиза във форма. Той имаше контузия, само че в този момент се надявам да се показва все по-добре. Тук се видя, че сме подготвени и тичаме много, само че друго е в формалните мачове. Георги Миланов занапред тренира с тима и се надявам, че ще влезе във форма. "  

Двубоят бе изгледан от притежателя на " Левски " Наско Сираков, изпълнителният шеф Иво Ивков и членът на УС на клуба Даниел Боримиров. Отборът ще се прибере в България довечера.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР