Левски изпусна един от талантите си. 17-годишният Мартин Хайдаров си

...
Левски изпусна един от талантите си. 17-годишният Мартин Хайдаров си
Коментари Харесай

Талант напусна Левски заради неизплатени заплати

Левски изпусна един от гениите си. 17-годишният Мартин Хайдаров си потегли от " Герена " поради неплатени заплати. Това стана ясно от известието на Спортно-техническата комисия към БФС, която осведоми за разтрогнатия му контракт. Хайдаров е главен състезател в старшата възраст на Левски, а също по този начин е викан и в мъжкия отбор. През септември той взе присъединяване в контролата на първия тим против, приключила 1:1.Решението на СТК:

" СТК установи преустановяване на трудовия контракт без предупреждение за неплатени месечни хонорари от футболния клуб на Мартин Христов Хайдаров играч на ПФК Левски София, считано от 30.10.2020 година: Заинтересованите страни може да подадат молба за установяване типа на повода за предварително преустановяване на контракта до Комисията за договорната непоклатимост при БФС в период до 30 дни от предварителното преустановяване на контракта според член 38, ал.6 от Правилника за договорите и прехвърлянията на футболистите в системата на БФС.

Другите решения на СТК:

ФК Септември Симитли ще изтърпи наказването " отнемане от домакинство " наложено от ДК при БФС, на стадион Христо Ботев гр. Благоевград.

Поради претовареност на стадион Хр. Ботев – Благоевград, срещата от ХIV-ти кръг на Втора лига, сред тимовете на ФК Симитли и ПФК Бургас 1962 “ Бс – ще се играе на 20.11/петък/2020 година от 14.00 часа, вместо на 21.11/събота/2020 г от 14.30 часа.

Поради претовареност на стадион Хр. Ботев – Благоевград, срещата от ХVI-ти кръг на Втора лига, сред тимовете на ФК Симитли и ФК Миньор Пк – ще се играе на 04.12/петък/2020 година от 14.00 часа, вместо на 05.12/събота/2020 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР