Левски е пред подписване на договор с испанския защитник Начо

...
Левски е пред подписване на договор с испанския защитник Начо
Коментари Харесай

"Левски" е пред договор с бивш играч на "Атлетико"

" Левски " е пред сключване на контракт с испанския бранител Начо Монсалве, заяви Dsport. 26-годишният централен защитник е предстоящ през днешния ден в София за медицински прегледи и последни договаряния. Ако всичко е наред, след подписването той ще замине за лагера на " сините " в Хърватия.

Монсалве е младеж на " Атлетико " (Мадрид), като е играл за всички обединения на отбора. Включително има и един мач за първия тим. След това е бил в " Рекреативо " (Уелва) и " Райо Валекано ". Кариерата му продължава в нидерландските " Твенте " и НАК " Бреда ", като с последния отбор се разделя при започване на януари т.г. и сега е свободен сътрудник. Монсалве може да играе и на двата бека.

От началото на годината  " Левски " е привлякъл двама нови играчи - хърватския вратар Звонимир Микулич и иракския народен защитник Ребин Сулака.

Иначе " Левски " продължава по проект подготовката си в Умаг (Хър). Следващата контрола там е на следващия ден от 16:00 ч. наше време против словенския " Копер ". В тренировките се включиха Илия Димитров, Насиру Мохамед и Асен Митков, откакто се възвърнаха от леки контузии. Все още на омекотен режим се подготвя Матео Стаматов. С отбора са и близнаците Радослав и Борислав Цоневи, които още упражняват самостоятелно след претърпени интервенции. Очаква се двамата да се върнат в игра в края на пролетта.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР