Левски е последният полуфиналист в турнира за Купата на България

...
Левски е последният полуфиналист в турнира за Купата на България
Коментари Харесай

"Левски" оцеля в трилър и е на 1/2-финал за Купата

" Левски " е последният полуфиналист в шампионата за Купата на България по футбол. В извънредно трагичен мач в София " сините " отстраниха първенеца " Лудогорец " след 0:0 в постоянното време и продълженията и 6:5 при осъществяването на дузпи.

Близо 15 000 фенове на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов " станаха очевидци на истински трилър, в който столичани оцеляха като по знамение. Двубоят можеше да завърши още в постоянното време, откакто в последните секунди на добавените 3 минути реферът Драгомир Драганов отсъди дузпа за задържане на Марселиньо от страна на Холмар Ейолфсон. Сръбският вратар Милан Миятович обаче избави изстрела на румънеца Драгош Григоре от бялата точка и прати мача в продължения.

След като и двата тима пропуснаха основаните положения в спомагателните 30 минути, се наложи спечелилият да бъде излъчен с 11-метрови удари. Първите 11 реализатори бяха безпогрешни, до момента в който не пристигна редът на Мавис Чибота. Конгоанският халф на " Лудогорец " стреля над вратата откъм бранш Б и хвърли в възторг " синята " агитка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР