Левски е много близо до привличането на левия защитник от

...
Левски е много близо до привличането на левия защитник от
Коментари Харесай

Сините наддават за национал на Израел

Левски е доста покрай привличането на левия бранител от Айнтрахт Франкфурт Талеб Тауата. 27-годишният футболист има и судански паспорт, само че е роден в Израел и има 15 мача и 1 гол за националния тим. Той е играл в националните обединения на Израел във всички възрастови групи. С Макаби Хайфа е първенец на Израел (2011 г.) и притежател на Купата на Израел (2016 г.), като от 2009 до 2016 година е изиграл 204 мача, в които има 7 гола и 24 асистенции. За него мераци с изключение на родният му клуб имат и другите израелски грандове.
Според медиите в Израел Тауата е свалил доста финансовите си искания, с цел да премине в Левски и да играе постоянно, откакто за Айнтрахт има едвам 40 мача (6 предишния сезон), 2 гола и 2 асистенции. 30 от тези срещи са в Бундеслигата, 3 в Лига Европа и 7 за Купата на Германия, където са 2-те му попадения. С Айнтрахт той е финалист за Купата на Германия през 2017 година, а
на идната година печели трофея.
Ако премине в Левски, той ще се бори за титулярното място с национала Иван Горанов, който заради липса на конкуренция не е пропуснал нито минута от началото на сезона, само че е натрупал сериозна отмалялост.
Тауата ще стане деветият нов състезател на " Герена " това лято след Милан Миятович, Янис Каргас, Франко Мазурек, Асен Чандъров, Здравко Димитров, Дени Алар, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР