Левият защитник на ЦСКА Брадли Мазику ще напусне Армията като

...
Левият защитник на ЦСКА Брадли Мазику ще напусне Армията като
Коментари Харесай

УДАР ПОД КРЪСТА: Звезда на ЦСКА си тръгва без пари?

Левият бранител на ЦСКА Брадли Мазику ще напусне " Армията " като свободен сътрудник в края на сезона, твърди в. " Мач Телеграф ". Конгоанецът е отказал да подпише нов контракт с " алените ". Той на този стадий не желае да води договаряния с управлението за преподписване поради история от началото на годината.

Тогава за Мазику в клуба е пристигнала оферта от тим от Съединени американски щати, която е била отхвърлена в последния миг, и то не по финансови аргументи. Според източници от " Армията " въпросното предложение е било за към 800 000 $, само че " алените " не са го приели поради продажбата на Али Coy.

Припомняме, че през февруари 2021 гамбиецът, който играеше ужасно за ЦСКА, беше трансфериран в съветския Ростов. Това не се хареса много-много на почитателите, които видяха в тази продажба абдикация от борбата за купата. Трансферът на Мазику в Съединени американски щати, за който играчът е бил добре осведомен, е трябвало да се случи малко след този на Али Coy, а шефовете са решили, че е по-добре да няма договорка поради напрежението с почитателите. Брадли по това време също беше в Топ 3 на най-хубавите играчи на отбора. Оттогава обаче Мазику е неудовлетворен, а финалният стадий на това ще бъде точно отвод за нов контракт.

Възможно е ЦСКА да се опита да продаде конгоанеца по време на зимната пауза за алегорична сума, с цел да вземе въпреки всичко пари от продажбата му.

От " Армията " разкриха, че управлението на клуба към този момент търси нов ляв бек в чужбина, който да размени Брадли. Поне на този стадий не се вижда късмет играчът и клубът да се спогодят за договор.

Припомняме, че е доста евентуално ЦСКА да се раздели и с още един от главните си футболисти поради приключване на контракта. Става дума за Греъм Кери, който кардинално се беше съгласил да преподпише, само че проблеми със брачната половинка му евентуално ще го накарат да напусне " Армията ". Това може да стане даже преди края на сезона.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР