Летящите автомобили ще бъдат реалност в градовете по целия свят

...
Летящите автомобили ще бъдат реалност в градовете по целия свят
Коментари Харесай

Летящите коли реалност по целия свят до 2030-а

Летящите коли ще бъдат действителност в градовете по целия свят до края на това десетилетие съгласно водещ производител на коли, и ще оказват помощ за понижаване на тапите и понижаване на излъчванията от транспортните средства, написа " Гардиън ".

Майкъл Коул, основен изпълнителен шеф на европейските интервенции на южнокорейския авто производител " Хюндай ", означи, че компанията е направила някои " доста значими вложения " в градската въздушна подвижност, добавяйки: " Ние имаме вяра, че това в действителност е част от бъдещето. "

Коул призна: " Ще отнеме известно време, преди да можем да го изпълним в реалност. "

Той добави: " Смятаме, че през втората част на това десетилетие сигурно градската въздушна подвижност ще предложи чудесна опция за освобождение на тапите в градовете, за подкрепяне на излъчванията, без значение дали това е вътрешноградската подвижност във въздуха или даже сред градовете. "

Той сподели на конференция на индустриалната група " Общество на производителите и търговците на коли ": " Това е част от нашето бъдещо решение за предложение на новаторски, интелигентни решения за подвижност. "

Компанията показа своята идея за летящи коли, създадена взаимно с компанията за шерване на пътувания Uber, на ревюто за потребителска електроника в Лас Вегас през януари 2020 година

Hyundai взе участие и в първото летище на Обединеното кралство без писта, предопределено за самолети, които са способни на електрическо отвесно политане и кацане (eVTOL), планувано да бъде намерено в Ковънтри по-късно тази година.

" Градското летище " може да се употребява от самолети, в това число въздушни таксита и безпилотни летателни апарати за самостоятелна доставка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР