Летният сезон не е започнал никак добре за най-най-сексапилният турски

...
Летният сезон не е започнал никак добре за най-най-сексапилният турски
Коментари Харесай

Отровиха Къванч Татлъту: Турският Брад Пит приет в болница по спешност

Летният сезон не е почнал по никакъв начин добре за най-най-сексапилният турски артист Къванч Татлъту. Преди броени дни звездата бил признат по неотложност в елитна частна болница, откакто се натровил грубо с храна.
Къванч бил на вечеря с другарска компания. Докато си хапвали и пийвали, той получил първи признаци, че нещо с организма му не е наред. Толкова му прилошало, че едвам не примрял посред препълненото догоре с ВИП персони заведение. Татлъту си тръгнал неотложно от ресторанта, само че гаденето и повръщането траяли извънредно дълго. Така се наложило да потърси профилирана здравна помощ. В болничното заведение, където постъпил, му споделили, че натравянето му не е по никакъв начин безобидно и незабавно му създали цялостна стомашна промивка, след което му предписали и амбулаторно лекуване.

Не е ясно какво тъкмо е хапвал турският Брад Пит, само че факт е, че натравянето му е било съществено, а за дискомфортът, породен му от готвачите, той даже може да потърси солидна отплата по правосъден път. За момента артистът нямал такива планове и към този момент се чувствал релативно в кондиция. Добрата вест за почитателките му в Турция и у нас е, че Къванч към този момент е в трескава подготовка за присъединяване в нови тв планове. Той е получил предложение за роля в чисто нов сериал на една от най-големите продуцентски компании в южната ни съседка.
Сюжетът на трагичната сага споделя за двама доведени братя, които се влюбват в една и съща жена, а борбата за сърцето ѝ ги кара да стартират яростна война между тях. От екипа на звездата потвърдиха, че той е харесал извънредно ролята и към този момент я е приел. В обувките на другия „ брат “ пък ще влезе още един красавец на турското кино – Бурак Йозчивит. Все отново Татлъту остава сензацията на плана и най-скъпоплатеният артист на Балканите. От новия план той ще получи над 3 милиона лири в сметката си, или по към 100 бона на епизод.

С тъкмо толкоз обаче секссимволът изгоря през предходната година, откакто личният му счетоводител го въвлече в нагла скица и го обра. Актьорът изясни тогава, че постоянно е превеждал пари към счетоводителя, с които той да заплаща налозите му. Но инспекция посочила, че те въобще не са били превеждани и поради това Къванч дължи голяма сума за такси, а и за начислени лихви по тях. Той решил да подаде тъжба към прокуратурата, тъй като по този начин и не съумял да се свърже с индивида, който отговарял за финансите му – Ердал Д. Оказа се, че прокурорът, който инициира следствие по случая, съумява да откри счетоводителя. А той от своя страна отхвърля всички обвинявания в машинация. Въпреки финансовите загуби артистът постоянно се включва като доброволец към разнообразни обществени дела.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР