Летните слънчеви лъчи вече ни карат да прекарваме повече време

...
Летните слънчеви лъчи вече ни карат да прекарваме повече време
Коментари Харесай

21 идеи как превърнете терасата си в оазис

Летните слънчеви лъчи към този момент ни карат да прекарваме повече време на открито, а това понякога означава личната ни тераса. Да, същинско благополучие е да имаме такава, даже и да не е доста огромна, и даже и да не е с аспект към Айфеловата кула, както гледаме с възхита на фотосите от Париж. Това обаче не значи, че не можем да си я създадем кокетна, уютна и приятна за летните вечери, когато можем да пием вино под звездите.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от HOTEL CARON DE BEAUMARCHAIS (@hotelcarondebeaumarchais)

От една страна, дребното пространство е предизвикателство за декориране и слагане на мебели, само че пък от друга – може да бъде много по-бюджетно, тъй като не са нужни доста неща. Малка масичка с два стола, зеленина и цветно чердже от време на време могат да бъдат задоволителни за облагородяване на терасата. Вместо столове могат да се употребяват табуретки или щайги, а за какво не и всичко да бъде във възглавници, които са подобаващи за сядане.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от My Little Paris (@mylittleparis)

Задължително е да има цветя – по-малки или по-големи, тъй като те внасят доста прохлада и уют, изключително когато имаме намерено пространство. А за какво не и да си отгледате лични подправки за готвене като босилек и мента. Фенерите и другите цветни лампи също ще прибавят доста прохлада на терасата. Допълваме листата с ароматни свещи и килимчета, с които тя ще се трансформира в стая навън, на която в топлите дни даже можем да работим, в случай че към момента сме homeoffice.

 
7 хрумвания за дома, които си крадем от французойките

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР