Летище София включва нови дестинации като Рига, Хелзинки, Скиатос и

...
Летище София включва нови дестинации като Рига, Хелзинки, Скиатос и
Коментари Харесай

Летище София включва нови дестинации за лятото

Летище София включва нови дестинации като Рига, Хелзинки, Скиатос и Бристол в лятното си разписание, оповестява операторът на аеропорта - " СОФ Кънект ". Новото лятно разписание на столичното летище влиза в действие от 31 март.

Така летище София към този момент ще има директни полети до Рига. Те ще се реализират от самолетната компания Air Baltic, която ще стартира да лети до столицата на Латвия на 2 май. Полетите са три пъти в седмицата – вторник, четвъртък и събота. Самолетните билети към този момент са в продажба. Двупосочен билет сега се предлага на цена от към 250 евро.

От 3 юни самолетната компания Norwegian Air International стартира да лети от София до столицата на Финландия – Хелзинки, два пъти в седмицата – понеделник и петък.

Проверка на „ Сега “ демонстрира, че еднопосочните полети сега се оферират на цена от към 80 евро.

Всяка неделя, от 1 юни до 28 септември, Ryanair ще извършва постоянни полети до известния гръцкия остров Скиатос, както и до Бристол.

И това лято от летище София ще има чартърни полети до известни дестинации като Анталия, Бодрум, Невшехир, Кайро, Хургада, Шарм ел Шейх, Катания, Олбия, Джерба, Санторини, Енфида и други

За пръв път това лято ще има и чартъри до турския курорт Газипаша.

От летището обобщават, че през летните месеци тази година ще има полети до 78 постоянни и 28 чартърни дестинации, които ще се извършват от над 30 постоянни и чартърни самолетни компании.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР