Лестър. Лестър загуби с 2:4 от Нюкасъл у дома и

...
Лестър. Лестър загуби с 2:4 от Нюкасъл у дома и
Коментари Харесай

Нюкасъл победи като гост Лестър с 4:2

Лестър. Лестър загуби с 2:4 от Нюкасъл вкъщи и в края на сезона може горчиво да съжалява, в случай че остане отвън първите 4 в класирането на Премиър лийг. " Лисиците " направиха много пропуски, а противникът им сподели убийствена успеваемост и стигна до най-впечатляващата си победи през акцията с голове на Джоузеф Уилок (22`), Пол Дъмет (34`) и Калъм Уилсън (64`, 74`). Марк Олбрайтън вкара красиво попадение за домакините в 80-ата минута, когато всичко беше решено, а малко преди края на постоянното време се разписа и Келечи Ихеаначо.

Тежкото проваляне остави Лестър на трета позиция, само че единствено на две точки пред четвъртия Челси, който е с мач по-малко. Уест Хем, Тотнъм и Ливърпул също не са надалеч от състава на Брендън Роджърс и имат своите шансове да се преборят за място в топ 4. Лошата вест за " лисиците " е, че те са с най-трудна стратегия в оставащите три кръга - гостувания на Манчестър Юнайтед и Челси и домакинство на Тотнъм.

Нюкасъл се изкачи от 17-о на 13-о място и на процедура си обезпечи оставане в елита. В един миг " свраките " бяха считани за съвсем сигурен изпадащ, само че с три победи от последните си пет мача отборът на Стив Брус изпревари Кристъл Палас, Брайтън и Саутхамптън, а задатъкът му пред намиращия се под чертата Фулъм е цели 12 точки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР