Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се

...
Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се
Коментари Харесай

Борисов: Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се върши работа

Лесно е да коментираш свободата, само че би трябвало и да се свърши много работа “, съобщи през днешния ден министър-председателят Бойко Борисов, който огледа напредъка на строителството на Автомагистрала „ Хемус “ в трасето сред Боаза и пътя Плевен – Ловеч, заяви държавната пресслужба.

„ По-свободни българите не са били. Свободата е и отговорност. Днес за следващ път някои желаят да изопачат истината, че е неразрешено да се чества “, акцентира министър председателят Борисов, опровергавайки опитите за операция, че е неразрешено на българските жители да се изкачат на историческия връх. “Фактът, че тези, които го разясняват, са там, където желаят и никой не ги е спрял - е индикативен. Такива лъжци, такива манипулатори! Затова аз обичам да демонстрираме – това е българинът, работещ и правещ самичък своята история “, посочи Борисов.

Премиерът Борисов уточни, че Шипка е повдигнат за респект, не за ненавист и днешният народен празник е ден за обединяване, а не за политиканстване.

„ Строим големи и огромни уреди. На Трети март българите могат да са горди с нашите строители, инженери, проектанти. Това, което сме построили, ще остане и хората години наред ще се движат по автомагистрала „ Хемус “, акцентира още Борисов.

Премиерът направи оглед на трасето сред Боаза и пресичането с пътя Плевен - Ловеч, което е с дължина от 51,5 км и е обособено в три сектора

„ Докато другите приказват, ние работим и хората виждат резултатите “, означи министър-председателят.

По-рано той заяви, че автомагистрала „ Хемус “ в частта с тунел „ Витиня “ ще бъде отворена в средата на месеца, на 17 и 18 март, сподели през днешния ден министър председателят Бойко Борисов при ревизия на ремонтите в тунела

Заедно с премиера бяха и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и някогашният Министерство на вътрешните работи началник и претендент за народен представител Младен Маринов.

„ Преди всичко през днешния ден е Национален празник, да пожелаем на всички да са живи и здрави, доста светла дата. Виждате служащите работят, тъй като от 17 и 18 март желаеме да отворим Автомагистрала „ Хемус “ в тази част “, разяснява министър председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР