Лена Бориславова, доскорошната ръководителка на кабинета на Кирил Петков и

...
Лена Бориславова, доскорошната ръководителка на кабинета на Кирил Петков и
Коментари Харесай

Лена Бориславова няма да е в листите на Продължаваме промяната

Лена Бориславова, досегашната ръководителка на кабинета на Кирил Петков и едно от лицата на " Продължаваме промяната ", няма да е в листите на партията на идните предварителни парламентарни избори.

Това разгласи самата тя в профила си във Facebook, като разкри, че е взела това решение малко след свалянето на кабинета.

Бориславова отбелязва, че Политическа партия са създали първи решителни стъпки да скъсат със " схемите на предишното ", " шкафчетата с кюлчета ", само че се сблъскали с голяма опозиция и се работило интензивно за " изместване на публичния фокус и компрометиране на Промяната ". Не разкрили обаче нищо, " по тази причина нападнаха персонално ", отбелязва тя, визирайки публикуваните в кафяви медии фрагменти на нея и Кирил Петков на стълбите на постройка, влизащи дружно в апартамент.

" Да се занимаваш с политика в България има своята цена. Аз нямам право да я трансферира върху екипа и работата на „ Продължаваме промяната “ "  Най-накрая имаме късмет да скъсаме дефинитивно със остарелия, привършен модел на ръководство, в който някой водач се разпорежда с хората, с бизнеса, с фантазиите и живота ни. Нищо, минимум пък моето име, не би трябвало да отклонява вниманието ни от тази цел ", отбелязва Бориславова.

И благодари на Петков и Василев и целия екип на Политическа партия, че " ме схванаха и поддържаха ".

Не излиза наяве дали Бориславова ще продължи да работи интензивно в новата партия и след акцията. На последния избор тя беше втора в листата на Политическа партия в 24 МИР - София, незабавно след самия Кирил Петков.

Ето и цялостния й коментар:

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР