Лекуват ме със системи и антибиотици. Температурата ту пада, ту

...
Лекуват ме със системи и антибиотици. Температурата ту пада, ту
Коментари Харесай

Спас Гърневски: На системи съм, не съм очаквал, че мога да се заразя

Лекуват ме със системи и антибиотици. Температурата ту пада, ту се качва. Засега не съм в тежко положение. Дано не стигам до интензивното.

Това е разказал депутатът Спас Гърневски, който е в болница с пневмония вследствие на ковид, оповестява 24plovdiv.bg. Единственото, което го тормози е това, че е с диабет и високо кръвно. Лекарите наблюдават всички индикатори и реагират. Не съм очаквал, че мога да се заразя. Спазвах всички ограничения, добавя някогашният кмет на Пловдив.

Както стана ясно в края на предходната седмица Гърневски усетил леко неразположение и предизвестил шефката на здравната комисия в Народното събрание Даниела Дариткова, че ще отсъства. Тя била безапелационна, че би трябвало да се изследва.

Симптомите на вируса се появиха в понеделник. Първо, грубо и внезапно ме втресе, като при мощна простуда. След това ме нападна остра кашлица. Повиши се и температурата, а след това пристигна хремата, споделя Гърневски. Тестът му излязъл позитивен. Джипито му изписала хомеопатични медикаменти и предложила да влезе в болница, защото има диабет и високо кръвно. Спас Гърневски е предпочел пловдивско лечебно заведение. По думите му за него се поставят доста грижи. Гърневски е в същата болница, в която лежа и Здравко Димитров. Всички кметове идват при нас, споделят от личния състав.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР