Лекарството L-thyroxin за лечение на проблеми с щитовидната жлеза ще

...
Лекарството L-thyroxin за лечение на проблеми с щитовидната жлеза ще
Коментари Харесай

Доставят до дни лекарството L-thyroxin за лечение на щитовидната жлеза в аптеките

Лекарството L-thyroxin за лекуване на проблеми с щитовидната жлеза ще бъде доставено в аптеките, в границите на идващите дни, оповестиха за Хоризонт от компанията вносител. 

За неналичието му в аптечната мрежа БНР заяви преди близо месец. 

. Причината за това са краткотрайни индустриални проблеми, заяви за " Хоризонт " фирмата-вносител. В писмена позиция те твърдят, че още през вчерашния ден в складовете им са пристигнали опаковки от 100 мг, които към този момент са разпределени до главните търговци на едро. 

Това значи, че лекарството ще е в аптеките още на следващия ден. 

L-thyroxin е лекарството, на което от 15 години разчита Детелина Ендурова, която е с отчасти отстранена щитовидна жлеза след интервенция: 

" Последно си бях взела две кутийки може би преди повече от два месеца. Ако не заредят тук до края на месеца, имайки поради признаците, които имах след интервенцията и преди интервенцията, просто не ми се желае да ми се случва още веднъж - сърцетуптене, самозабравяне, трептене, тремор. Ужасно е просто. Никой не предизвести месец или два преди този момент, че се чака да няма зареждане ".

До края на седмицата се чака зареждане и на другите опаковки, позволени за приложимост в България, се споделя още в позицията на вносителя. Това значи, че още при започване на идната седмица ще ги има в аптеките в страната.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР