Лекарите от столичната обявяват гладна стачка срещу протежето на -

...
Лекарите от столичната обявяват гладна стачка срещу протежето на -
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК! Лекарите в Александровска болница обявяват гладна стачка срещу протежето на Кацаров

Лекарите от столичната афишират гладна стачка против протежето на - проф. Темелков. Той бе назначен за шеф от служебния здравен министър, който изчегърта брутално и със размах предходното управление на болничното заведение.

Ето какво декларират в сигнал до ПИК от Александровска:

Заражда се гладна стачка от работещи в КАИЛ на УМБАЛ „ Александровска “ в продължение на месеци заетите в една от най-тежките Клиники – Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване са принудени от Началника на клиниката - проф. доктор Темелков да работят в условия на неопределеност и непрекъснати ежедневни промени във към този момент одобрен месечен работен графи.
свързани новини139967на 13.11.2021250015на 17.09.2021
Въпреки, че Народно събрание „ Защита “ организира среща с Изпълнителния шеф на „ Александровска “ – доктор Атанас Атанасов, казуса освен че не се взема решение, само че се и задълбочава! Терора, преследването и репресиите, упражнявани от началника на КАИЛ проф. доктор Темелков по отношение на синдикалното управление на Секретен сътрудник на Народно събрание „ Защита “ в УМБАЛ „ Александровска “ ЕАД по отношение на членовете и останалите чиновници в Клиниката продължава с цялостна мощ. Работещите в КАИЛ обмислят и провеждането на последна мярка – оповестяване на гладна стачка, с цел да се опълчват на своеволията и репресиите упражнявани от проф. Темелков и бездействието на цялото управление на УМБАЛ „ Александровска “.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР