Лекарите и медицинският персонал в Италия са зашеметени от устойчивостта

...
Лекарите и медицинският персонал в Италия са зашеметени от устойчивостта
Коментари Харесай

101-годишна италианка, преживяла испанския грип, се бори успешно с COVID-19 за трети път

Лекарите и медицинският личен състав в Италия са зашеметени от устойчивостта на Мария Орсингер, 101-годишна жена, която е претърпяла пандемията от испанския грип, Втората международна война и в този момент COVID-19, освен това три пъти, оповестява РТС.
Орсингер е с позитивен тест за COVID-19 за първи път през февруари, написа БГНЕС.
 Записаха в Гинес 117-годишна японка Записаха в " Гинес " 117-годишна японка
На почтената възраст от 117 години и 261 дни Танака Кане стана най-възрастната жена в Япония. Тя " счупи " върха на друга своя сънародн...
" През февруари майка ми беше приета в болница в Сондал и лекарят в болничното заведение ни сподели, че в никакъв случай не е срещала някой на такава възраст да е преболедувал ковид по този метод. Дишаше сама и нямаше температура ", споделя щерка ѝ Карла.
За страдание тя още веднъж е приета в болница през септември с тресчица, след което още веднъж е тествана и резултатът отново е позитивен за COVID-19. Тя мина през цялостен интервал на лекуване от 18 дни.
Още тогава медицинският личен състав е учуден от устойчивостта на старата жена и споделя, че престоят ѝ в болничното заведение е най-вече защитна мярка.
Борбата ѝ с COVID-19 обаче не стопира дотук. Миналия петък тя още веднъж е тествана и отново е позитивна за вируса. Но този път Мария Орсингер е асимптоматичен случай.
 Да навършиш 100 година в условия на изключително състояние (СНИМКИ) Да навършиш 100 година в условия на изключително състояние (СНИМКИ)
Столетницата Йордана Пейчева от Асеновград посрещна 100-годишния си празник в изискванията на изключително състояние. Тя е третият човек в ас...
Въпреки че е прикована на легло заради възрастта си и се затруднява да поддържа връзка с трите си дъщери, защото е съвсем глуха, фамилията ѝ с неспокойствие чака идването ѝ вкъщи.
Родена на 21 юли 1919 година в дребното градче Гаджо, Мария Орсингер оцелява от пандемията на испанския грип, омъжва се по време на Втората международна война и в този момент е на път да победи COVID-19 за трети път.
" Лекарите са изцяло зашеметени ", споделят дъщерите ѝ и изясняват, че до момента майка им е била тествана три пъти негативно и три пъти позитивно за новата болест.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР