Лекар каза какви продукти ще помогнат за запазване на здравето,

...
Лекар каза какви продукти ще помогнат за запазване на здравето,
Коментари Харесай

Токсиколог назова два продукта за закуска, които премахват всички отрови от тялото

Лекар сподели какви артикули ще оказват помощ за опазване на здравето, отстранявайки токсините и шлаката от тялото. Знаейки това, съгласно специалиста, е допустимо да се откри естествена детоксикация на тялото при хранене, като се предлага това да става заран.

Както написа токсикологът и професор Михаил Кутушов в своя Telegram, всеки ден в тялото ни проникват нездравословни субстанции, съдържащи се във въздуха, водата, храната, тютюневия пушек, медикаментите и други неща към нас. Според него детоксикацията има решаващо значение.

И по този начин, към продуктите, които оказват помощ за унищожаване на токсините от тялото, специалистът назова авокадото и ябълките. В същото време е по-добре да ги ядете на закуска, с цел да започнете процеса на детоксикация на сутринта.

„ Авокадото съдържа мононенаситени мастни киселини и глутатион, които оказват помощ на черния дроб да извършва главната си детоксикираща функционалност и блокира глада “, сподели специалистът.

Той означи, че ябълките съдържат доста пектин, витамини и минерали. Този плод оказва помощ за унищожаване на солите на тежките метали от тялото и има позитивен резултат върху работата на червата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР