Лек за ставни болки: Запишете си тази народна рецепта с

...
Лек за ставни болки: Запишете си тази народна рецепта с
Коментари Харесай

Народна рецепта за болки в ставите

Лек за ставни болки: Запишете си тази национална рецепта с желатин!

Много хора страдат от болки в ставите и най-много възрастните хора.

Болките в ставите пораждат по разнообразни аргументи, в това число генетично влечение, артрит и други болести на опорно-двигателния уред, погрешно хранене, изтощеност.

За да предотвратите този проблем или да намалите признаците и дискомфорта, ви предлагаме да опитате тази рецепта.

Лек за ставни болки

Съставки:
2 супени лъжици желатин без добавки
2 портокала
1 узрял банан
2 супени лъжици мед

Приготвяне:
Разрежете портокалите на две половини и изстискайте сока. Намачкайте банана с вилица. Добавете мед към банановото пюре и разбъркайте до гладка примес.

Разтворете желатина във вода, както е посочено на опаковката и оставете да набъбне за няколко минути. След това поставете тази примес на водна баня. Желатинът би трябвало да се разтвори, тогава го прибавете към портокаловия сок. Когато сокът стегне, смесете го с банана и меда.

Приемайте по 2 ч. л. всеки ден в продължение на един месец.

Ползи
Тази примес съдържа витамин С и калий, който понижава възпалението в ставите и облекчава болката. Основният потребен детайл е желатинът. Желатинът е извънредно потребен. Колагенът поддържа костите, ставите и кожата ни в положително положение и ни разрешава да останем млади дълго време. Също по този начин, в този артикул има фосфор, сяра, калций, магнезий, желязо, мед, натрий.

Вижте още: Сироп от черна ряпа бори кашлицата

Колагенът, който се съдържа в желатина, прави ставите еластични и преносими. Благодарение на фосфора и медта, костите се уплътняват, тъй че желатинът се предлага за приложимост при фрактури, тъй че костната тъкан да се възвърне по-бързо. Полезен е по време на менопаузата.

Консултирайте се с доктор преди приложимост!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР