Инвитро клиника New Life отбеляза своята десета годишнина на най-детския

...
Инвитро клиника New Life отбеляза своята десета годишнина на най-детския
Коментари Харесай

Инвитро клиника „New Life” стана на 10! Равносметката – хиляди двойки със сбъднато чудо

Инвитро клиника „ New Life " означи своята десета годишнина на най-детския ден в годината - 1 юни. За тези 10 години тя съумя да се утвърди като един от водещите репродуктивни центрове у нас, помагайки на хиляди двойки да осъществят фантазията си за рожба.

Рожденият ден бе отпразнуван с празненство за децата, заченати посредством методите на асистираната репродукция. Стотици малчугани и техните родители от цялата страна дойдоха в Пловдив, с цел да станат част от събитието и изрекоха своята признателност към екипите, сбъднали най-съкровената им фантазия.

Хепънингът беше повече от специфичен и с огромен прочувствен заряд за целия екип на клиниката. За всички присъстващи бяха обезпечени доста изненади, игри и занимания.

Отбелязването на кръглата годишнина продължи и с вечерен коктейл, който бе почетен от публични лица, другари, сътрудници и сътрудници на клиниката. За положителното въодушевление на вечерта се погрижиха дамите от чаровното трио „ Сопрано ".

„ През тези години помогнахме на доста фамилии да осъществен фантазията си за дете. Вече 10 години следваме израелската процедура като виртуози в актуалната медицина. Ние сме първа и към момента единствена клиника в България, която придвижи ноу-хау от Израел и го приложи сполучливо - видно и по нашите извънредно високи резултати в региона на репродуктивната медицина. От сърце благодарим на всички наши пациенти за доверието и поддръжката! Със мощна мотивация, безрезервност и професионализъм ще продължим да работим за идеята - повече двойки с репродуктивни проблеми да прегърнат своето мечтано бебе. Обещаваме, че и през идващите години ще сбъдваме фантазии! ", безапелационни са от клиниката.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР