Лек автомобил Ауди осъмна изпотрошен в Сандански, неизвестни срязали 4-те

...
Лек автомобил Ауди осъмна изпотрошен в Сандански, неизвестни срязали 4-те
Коментари Харесай

Така осъмна луксозно БМВ на автомонтьор в Сандански, засичан с пернишки автоджамбази

Лек автомобил " Ауди " осъмна изпотрошен в Сандански, незнайни срязали 4-те гуми на колата и счупили задното и стъкло с камък, оповестява struma.com.

Луксозният автомобил бил паркиран пред дома на притежателя, прочут автомонтьор в курортния град. Той подава незабавна тъжба в полицията за увреждането на колата.. Неуредени взаимоотношения, или автомафиотски акт на заплашване, е случилото се с Кирил П.?. Това е въпросът, на който би трябвало да отговори полицията.

Автомонтьорът влезе в полезрението на ченгетата предходната година, когато бе задържан, поради открита в гаража му крадена кола. БМВ, откраднато от София бе докарано от пернишки автоджамбази в гаража на Кирил П., като колата бе " охранявана " от застрахователя в Сандански Иван Й.

Тогава полицията наблюдава краденото БМВ, пилотирано от различен автомобил, ръководен от застрахователя. Колата спря пред гаража на Кирил и полицията щурмува работилницата му.

Твърдеше се, че БМВ-то е открадното, с цел да бъде префасонирано, или разфасовано в гаража на автомонтьора, а не се изключваше и застрахователна машинация. Докъде стигна следствието на този случай е неразбираемо.

По увреждането на колата му сега работата продължава. Майсторът Кирил П. се разпитва за връзки с пернишки автоджабази, които нападат района, в търсене на коли за крадене. Факт е, че предходната година изчезнаха над 10 първокласни возила, част от които бяха открити в гаражи в Пернишко, приготвени за разфасоване, напомня struma.com.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР