LEGO, любимият на милиони по света лидер в креативната игра,

...
LEGO, любимият на милиони по света лидер в креативната игра,
Коментари Харесай

Първият LEGO® магазин отваря врати в България

LEGO, обичаният на милиони по света водач в изобретателната игра, се приготвя за откриването на първия си публично сертифициран магазин в България. Голямото разкриване ще се състои на 19-и декември в София, сърцето на Paradise Center, равнище 0, от 14:00ч.

В първия публично сертифициран LEGO магазин в София почитателите ще имат опция да изпитат същинското LEGO прекарване за всички възрасти, с невероятни благоприятни условия за игра с LEGO елементи, концептуални музи и извънредни оферти. И това е единствено началото.  
 
Поставяйки акцент върху заниманието и изобретателните прекарвания, първият формален LEGO магазин в България ще показа цялостна гама от нови и вълнуващи комплекти, които не се оферират на никое място другаде у нас.
 
Концепцията на магазина е да даде на българските консуматори най-богатата и невиждана на пазара в България гама от LEGO артикул, както и да обезпечи достоверно прекарване за посетителите си чрез голям брой кътове и специфични съоръжения, както и специфичен детски ъгъл за игра.
 
По случай грандиозното разкриване, от LEGO са подготвили специфични изненади за всички гости - единствено на 19-и декември, те могат да чакат понижения от -50% за всеки втори закупен продукт, извънредни LEGO дарове за първите 500 клиенти с покупки над 250 лева, както и още доста специфични изненади и колекционерски комплекти  от най-големия LEGO подбор в България.

Първият публично сертифициран LEGO магазин в страната ще предложи най-голямата сбирка от занимателни и изобретателни комплекти и корнъри, които да развихрят творчеството на дребни и огромни, като да вземем за пример:

●    BAM (build-a-mini) станция: Любителите на мини фигурките могат да станат архитекти на личната си галактика. BAM (build-a-mini) станцията ще даде замайващ набор от LEGO детайли, които ще разрешат на запалянковците от всички възрасти да изработят неповторими и персонализирани модели на LEGO фигури.
●    Творчески ъгъл: Мястото, където посетителите могат да се потопят в личното си творчество. Интерактивната станция за игра ще притегли с провокации за свободно конструиране и специфични месечни събития, създавайки завладяващо LEGO прекарване за дребни и огромни.
●    Стена с разнообразни LEGO-фигурки по желание: (Pick-a-brick-wall): Специална част от магазина, представляваща стена с изложени голям брой многоцветни LEGO елементи, от които запалянковците могат да избират в основаването на личната им персонализирана LEGO структура.
●    LEGO специалистите са постоянно на линия: Независимо дали избират подарък, търсят най-новия комплект или желаят просто да зарадвате себе си,  LEGO експертите ще се притекат на помощ на всички в избора на най-хубавия комплект.
 
Част от извънредно предлаганите комплекти в магазина включват тематичните сетове на " Междузвездни войни ", " Титаник ", " Хари Потър " и емблематичната " Звездна нощ " на Винсент Ван Гог - всички, основани от  LEGO тухлички.

И тъй като играта с LEGO няма граници, асортиментът и атракциите към магазина регулярно ще се трансформират, с цел да доставят непрестанно наслаждение на посетителите.
 
За най-верните си почитатели, магазинът ще предлага и извънредни оферти с LEGO Loyalty стратегия - като дарове, отстъпки, спомагателни точки и доста други.

Всеки, искащ да се потопи в цветния и изобретателен свят на LEGO, към този момент може да го направи, освен това със специфични предложения, на 19-и декември в Paradise Center, равнище 0, от 14:00ч.
 
За LEGO Group:
Мисията на LEGO Group е да въодушевява и развива " строителите на бъдещето ” посредством силата на играта. Системата LEGO, чиято основа са тухличките LEGO®, разрешава на децата и почитателите да строят и основават всичко, което могат да си показват. LEGO Group е учредена в Билунд, Дания, през 1932 година от Оле Кирк Кристиансен, като името на компанията произлиза от двете датски думи LEg GOdt, които значат " Играй добре ". Днес LEGO Group остава фамилна компания със седалище в Билунд. Но продуктите на компанията към този момент се продават допълнително от 140 страни по света. За повече информация: www.LEGO.com.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР