Легитимно избрани делегати от основни партийни организации на БСП в

...
Легитимно избрани делегати от основни партийни организации на БСП в
Коментари Харесай

TrafficNews: Охрана подбира само удобни делегати на отчетно-изборна конференция на БСП в Пловдив

Легитимно определени делегати от съществени партийни организации на Българска социалистическа партия в регион „ Централен ” в Пловдив не бяха позволени до районната отчетно-изборна конференция, предаде .

Входът на Голямата къща бе заграден от здрави момчета, които са наети, с цел да пускат единствено „ верните хора ”. Работната група, спусната от „ Позитано ” 20 се готви да окупира постовете в регион „ Централен ”  една шепа хора.

„ Какви са тези охрани и здрави момчета пред централата? Така ли се работи в Българска социалистическа партия и в страната? Ние в тази операция няма да участваме! ”, съобщи Тодор Стоилов пред Калин Милчев и готвеният за нов ръководител на региона Николай Иванов.

Със Стоилов бяха над 30 души, определени за делегати от главните партийни организации, само че незачетени от „ Позитано ” 20.

„ Законно определени делегати не бяха позволени до конференцията. Сред тях и хората от най-голямата партийна организация с голям интелектуален капацитет. За страдание, вчера  мнозина ми оповестиха, че ще изоставен партията поради всичко това ”, сподели Стоилов. С него бе доктор Никола Ванков, който е ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия и зам.-председател на националното обединяване.

„ Не ме признаха за пратеник, неизвестно за какво. Усещането тук е, че сме пред нощен клуб, а здрави охрани не ни позволяват, тъй като нямаме години.  Аз съм от Клуба на медиците, което организира своето съвещание, като на него имаше представители и на работната група. Въпреки това нямаме делегати, а гласове трябваше да имат професори, доценти, лекари. Много хора се отчайват, виждайки какво се случва ”, сподели доктор Ванков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР