Легенди на ЦСКА излязоха с декларация, адресирана към Гриша Ганчев

...
Легенди на ЦСКА излязоха с декларация, адресирана към Гриша Ганчев
Коментари Харесай

Легенди на ЦСКА се обърнаха към Ганчев и Инджов

Легенди на ЦСКА излязоха с декларация, адресирана към Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. В нея те приканиха двамата да премислят решението си да се отдръпват от клуба.

Сред тях са - Аспарух Никодимов, Петър Жеков, Димитър Якимов, Димитър Пенев, благодариха на двамата за свършеното досега и показаха вярата си, че ще вършат още доста и за клуба и в бъдеще. Обръщението бе оповестено в публични уебсайт на " алените ":

Цялото послание (без редакторска намеса):

" Уважаеми господин Ганчев, уважаеми господин Инджов,

Обръщаме се към Вас като хора, които милеят същински за ЦСКА. Нашият живот е минал под знака на най-великия български клуб. Играли сме, печелили сме титли и огромни европейски борби, виждали сме какво ли не. Видяхме и най-лошото - нашият обичан клуб да бъде докаран до банкрут.

Благодарение на Вас сега ЦСКА го има и наподобява по-здрав от всеки път. Не единствено - ЦСКА се върна към времената, когато четирите букви говореха доста в Европа. В демократично време не сме виждали притежатели на нашия обичан клуб, които толкоз доста да милеят за него. Вие освен спасихте ЦСКА, спасихте любовта на половин България. И знаем, че Вашата обич към " алената " концепция е също толкоз мощна като нашата.

Напълно разбираме Вашето отчаяние от някои отзиви на почитатели. Разбираме и Ви призоваваме най-искрено да преосмислите решението си. На първо място в името на ЦСКА. Защото Вие доказахте преди повече от пет години, че клубът ще го има и ще жъне триумфи с помощта на Вашата безрезервност към ЦСКА.

Вие сте хората, които накарахте всички да мечтаем, че славните времена на стадион " Българска войска " ще се завърнат и в никакъв случай повече облаците на несигурността няма да висят над Борисовата градина. Вие сте хората, които определяте финансовата и трансферната политика. Нямаме никакво подозрение, че го вършиме по допустимо най-хубавия метод в името на ЦСКА.
 Зимата на ЦСКА от 2021-ва, която сигурно ще докара до лятото на 2015-а
Зимата на ЦСКА от 2021-ва, която сигурно ще докара до лятото на 2015-а

Ако Гриша Ганчев не промени решението си

Имаме безусловно доверие към Вас и още един път Ви молим да продължите да ръководите обичания клуб. Не се съмняваме, че триумфите ще дойдат. Дори още тази година.

Призоваме всички, които обичат ЦСКА да поддържат нашия апел.

С почитание от хора, които са дали всичко от себе си за марката ЦСКА

Аспарух Никодимов

Димитър Якимов

Петър Жеков

Димитър Пенев

Стоян Йорданов

Пламен Марков

Георги Велинов

Иван Зафиров

Стойчо Младенов

Ружди Керимов

Никола Велков

Христо Запрянов "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР