Легендата във Формула 1 Михаел Шумахер е дошъл в съзнание

...
Легендата във Формула 1 Михаел Шумахер е дошъл в съзнание
Коментари Харесай

Шумахер вече е в съзнание в Париж

Легендата във Формула 1 Михаел Шумахер е пристигнал в схващане след интервенцията, която му беше направена в болничното заведение " Жорж Помпиду " в Париж. " Да, той е под мое наблюдаване и мога да ви уверя, че е в схващане ", съобщи една от сестрите, които се грижат за Шуми в болничното заведение, заяви сензационно френското издание Le Parisien.
Два дни по-рано германецът бе признат в фамозната парижка клиника за „ профилирано скрито лекуване със стволови кафези ". На германеца е била осъществена трансплантация на стволови кафези от светилото в кардиохирургията Филип Менаш, само че досега няма публична информация от болничното заведение или околните на Шумахер за положението му. На седемкратния международен първенец е осъществена относително нова намеса в тази област на медицината, а френският експерт е най-хубав в нея и по думите му тя " може да прави чудеса ".
Добрите вести за положението на Шумахер идва по-малко от 24 часа, откакто той бе посетен в болничното заведение от близкия си другар Жан Тод. Президентът на ФИА бе отпред на Ферари по време на най-успешния интервал в кариерата на Шумахер и двамата са доста близки. Тод е направил 45-минутна визитация на Шумахер във вторник следобяд, само че след това не даде никаква информация за положението на германеца.
50-годишният Михаел Шумахер получи тежка травма на главата, до момента в който караше ски във френския курорт Мерибел през декември 2013 година След това 7-кратният първенец от Формула 1 претърпя мозъчна интервенция в клиника в Гренобъл и беше подложен в здравна индуцирана кома. През юни пенсионираният немски играч се разсъни от комата и беше изместен от клиниката в рехабилитационно заведение в Лозана, Швейцария. През септември Шумахер беше изместен за по-нататъшното лекуване вкъщи, защото положението му се усъвършенства.
Шумахер е необятно определян като един от най-големите спортни водачи на всички времена. Той има извоювани 91 надпревари и 155 подиума - повече от всеки различен водач във Формула 1. Пилето се отдръпна като водач във Формула 1 в края на сезон 2012.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР