Легендата турския футбол Волкан Демирел, който в момента е старши

...
Легендата турския футбол Волкан Демирел, който в момента е старши
Коментари Харесай

Легендата Волкан Демирел: Всички са нещастни, всички умират тук в Хатай, помогнете

Легендата турския футбол Волкан Демирел, който сега е старши треньор на Хатайспор, прикани за помощ в града, който е един от най-пострадалите от разрушителното земетресение в Турция тази нощ. Бившият пазач на Фенербахче употребява обществените мрежи и през сълзи помоли за помощ, защото обстановката в района е отчайваща.

" Тук всички са унищожени. Всички умират в Хатай. Ситуацията е доста неприятна тук. Приятели съумяха да излязат отдолу под руините, само че към момента имаме затрупани познати под срутените здания. Хатай е в бедствено състояние. Няма задоволително лечебни заведения, коли за спешна помощ. Няма задоволително помощ, би трябвало ни помощ допустимо най-бързо. Всичко е токова неприятно, нещо би трябвало да се направи, апелирам ви ”, бяха думите на Волкан.

Бедствената обстановка поради земетресенията, блъснали Турция в последните часове, изцяло разумно доведоха до отлагането на всички спортни събития.



По последни данни двама от футболистите на клуба са в неопределеност. Става дума за Кристиан Атсу, минал през Нюкасъл, както и Онур Ергюн. Няма новини и от Танер Савут, който е състезателен шеф на тима.

Според вестник " Хабер ", има късмет футболистите на Марасспор да са били отседнали в погубен от земетресенията хотел. Сред затрупаните са и мъжки волейболен тим, както и волейболен отбор за 14-годишни девойки.

Както съобщихме, втори мощен трус удари южната ни съседка, а жертвите не престават да се усилват.

Около 12 часа след първото земетресение данните на управляващите сочат, че починалите от бедствието в Турция и Сирия са повече от 1200, а ранените – над 8000.

По-рано през днешния ден президентът Реджеп Тайип Ердоган, съобщи, че трусът от нощес е бил най-силният в страната от 1939 година насам.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР