Легендата на Рома Даниеле Де Роси ще стартира треньорска кариера

...
Легендата на Рома Даниеле Де Роси ще стартира треньорска кариера
Коментари Харесай

Де Роси става треньор на Фиорентина

Легендата на Рома Даниеле Де Роси ще започва треньорска кариера непосредствено от Серия " А ". Журналистът от Sky Sport Italia Джанлука Ди Марцио твърди, че някогашният италиански национал е получил предложение да застане отпред на Фиорентина и го е приел.

В момента " виолетовите " са водени от Джузепе Якини, който размени Винченцо Монтела през декември. Отборът обаче продължава да се показва нерешително и не е надалеч от зоната на изпадащите. В Италия се заприказва, че Фиорентина има интерес към наставника на Сасуоло Роберто Де Дзерби, а от през вчерашния ден се загатва и името на Де Роси.

BREAKING: Daniele De Rossi has been picked to become the next Fiorentina manager according to Sky Italia's @DiMarzio @FabrizioRomano pic.twitter.com/96OPd14hta
— Italian Football TV (@IFTVofficial) July 3, 2020 През 2019 година, когато договорът му с Рома не беше възобновен, Де Роси можеше да премине на " Артемио Франки ", само че той не пожела да играе за различен тим в Италия и подписа с Бока Хуниорс. Халфът публично приключи кариерата си преди няколко месеца и не крие, че възнамерява да стане треньор. Той желае да тръгне по стъпките на татко си Алберто, който дълги години тренира деца в академията на Рома.

Лучано Спалети също е измежду евентуалните разновидности за нов ментор на Фиорентина, само че той още има контракт с Интер и привличането му би било допустимо единствено в случай че се заплати наказателна клауза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР