Легендата на Милан Кака е сред някогашните футболни звезди, които

...
Легендата на Милан Кака е сред някогашните футболни звезди, които
Коментари Харесай

Кака: Манчестър Сити е фаворитът, но може да се случи всичко

Легендата на Милан Кака е измежду тогавашните футболни звезди, които вземат присъединяване в многочислените събития в Истанбул около финала в Шампионската лига. Затова бразилецът се съгласи да показа своите упования за днешния конфликт сред Манчестър Сити и Интер.

“Чудесно е да играеш в сходни мачове. За страдание, Милан не е тук, само че Интер показва италианския футбол. Също по този начин беше ужасно да забележим дерби в полуфиналите. Днешният конфликт е подобен, в който може да се случи всичко. Сити е любимецът, само че ще станем очевидци на прекрасен дуел ”, съобщи Кака пред “Скай Спорт Италия ”.

Разбира се, оттова не пропуснаха опцията да попитат носителя на “Златната топка ” за 2007 година и за шокиращото уволняване на легендата на Милан Паоло Малдини, който дълги години му беше съотборник в състава на “росонерите ”. “Много скърбя. Не знам какво тъкмо се е случило, само че Паоло е амулет на Милан и е оказал помощ на клуба толкоз доста ”, разяснява любимецът на тифозите на миланския гранд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР