Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд се изказа изключително ласкаво

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд се изказа изключително ласкаво
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд: Погба ще ни носи още много радост

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд се изрече извънредно ласкаво за един от огромните водачи на „ алените дяволи “ Пол Погба. Французинът се показа на едно доста положително равнище в мача против Тотнъм, а някогашният бранител счита, че международният първенец с Франция към този момент е намерил своето място.

Фърдинанд даже погледна по-смело в бъдещето, като твърдо съобщи, че има вяра в Погба и е сигурен, че той ще донесе още доста прелестни моменти на почитателите.

„ Харесва ми какво демонстрира Юнайтед напоследък и несъмнено има напредък в представянето ни. Нещата още веднъж потеглиха нагоре, взехме някои много значими мачове и виждам, че сме на правия път. Очевидно и Оле откри верния метод и съумя да влезе под кожата на играчите, тъй като в този момент обстановката е изцяло друга отпреди няколко месеца. Всички се стараят, раздават се, а Погба се върна на познатото си високо равнище. Аз съм му почитател, той е страховит състезател от международна класа, и в случай че има ден, може да реши всичко за секунди. Безценно е да разполагаме с човек като него в състава. Има още защо да играем през сезона и съм твърдо убеден, че можем да спечелим Лига Европа, заслужаваме го. Ако приключим втори в шампионата и побеждаваме с европейско отличие, ще бъда в действителност доста удовлетворен. Спокойно, през идващия сезон Юнайтед е кадърен да се върне, там където му е мястото - на върха в Англия “, разяснява някогашният британски национал.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР