Легендата на Локомотив Пловдив и футболист на Берое Мартин Камбуров

...
Легендата на Локомотив Пловдив и футболист на Берое Мартин Камбуров
Коментари Харесай

Екслузивно за bTV: Скандалът пред дома на Мартин Камбуров

Легендата на " Локомотив " Пловдив и футболист на " Берое " Мартин Камбуров през днешния ден в ранния следобяд беше освободен от ареста против парична гаранция от 1000 лева

Заради улична кавга със чиновници на общинския паяк, Камбуров беше арестуван за 24 часа, след което му бяха повдигнати обвинявания за безчинство и увреждане на непознато имущество.

Целият клип, запечатал абсурда с общинския паяк:



На видеото се виждат свалените скоби на паяка край колата на Мартин Камбуров. Няколко секунди по-късно автомобилът потегля без скоби. Според прокуратурата, Камбуров ги е развалил.

„ Обиждал чиновниците. Държал се нападателно, непочтено. Хвърлял пари по земята. След което се качил на автомобила е потеглил дружно с поставените на него 3 броя скоби.. Скобите са развалени са унищожени – дотам, че не могат да бъдат употребявани “, съобщи Атанас Илиев - представител на Районна прокуратура-Пловдив.
Излязоха детайлности за абсурда с Камбуров (ВИДЕО) Футболистът бе задържан в Пловдив през вчерашния ден
Самият Мартин Камбуров отхвърли коментар. Потърпевш се оказва Стойчо Андреев, който снима с телефона си абсурда с общинския паяк пред дома на футболиста.

„ Гражданска съвест. Реших да снима, защото различен път, когато вдигнат кола, я пускат, откакто някой заплати. Тоя път обаче ми направи впечетление, че има бурни кавги. Слезна долу Мартин Камбуров и остави парите. 30 лева – мисля, че в камиона ги сложи. Но те не освободиха колата. Между три коли избраха тъкмо неговата да вдигнат... “, споделя Андреев.

Стойчо е наказан на 100 лева санкция, тъй като сякаш обиждал общински чиновници, до момента в който снима, само че на видеото не се чуват обиди, а единствено искане униформеният чиновник да се легитимира

Ако бъде потвърдена виновността му в съда, Мартин Камбуров е застрашен от присъда до 5 години затвор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР