Легендата на Ливърпул Джейми Карагър, който понастоящем работи като футболен

...
Легендата на Ливърпул Джейми Карагър, който понастоящем работи като футболен
Коментари Харесай

Карагър посъветва Ман Юнайтед да се възползва от проблемите на Челси и да вземе Тухел

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър, който понастоящем работи като футболен анализатор, посъветва да се възползва от проблемите на и да се опита да вземе Томас Тухел. Според някогашния защитник германецът е един от най-хубавите треньори в света и клубът от " Олд Трафорд ", който през лятото би трябвало да назначи нов непрекъснат управител с визия за бъдещето, може да направи непредвиден удар, в случай че цялата неустановеност към Челси продължи.

" Това е един от най-хубавите мениджъри в света - актуалният треньор на годината на ФИФА. Той би трябвало да е преди всичко в листата им.

Тухел, както всички останали на " Стамфорд Бридж ", няма да има визия какво бъдеще го чака в сегашния му клуб. Никой не може да му даде уверения за това по какъв начин ще наподобява тимът при започване на идващия сезон, като се има поради, че продажбата на клуба е отсрочена. Никой управител не желае да работи на фона на такава неустановеност. Ако получи шанса да премине в клуб от ранга на Юнайтед, той би трябвало да го употребява.

Юнайтед може да му предложи сигурността и поддръжката, за които копнее всеки топ треньор. Да, това ще наподобява грабителски ход – да се възползваш от рецесията в Челси, само че от позиция на Юнайтед и Тухел решението наподобява повече от разумно ", показа Карагър пред " Дъ Телеграф ".
 Бивш национал на Финландия даде жилището си на украинско семейство Бивш национал на Финландия даде жилището си на украинско семейство 10 март | 19:04 151 0  Националният селекционер на Русия пое клубен тим Националният селекционер на Русия пое клубен тим 10 март | 18:41 635 0  Санкциите към Абрамович ще се отразят по непредвидени способи на Челси Санкциите към Абрамович ще се отразят по непредвидени способи на Челси 10 март | 18:25 1205 2  Забележителното самообладание на Анчелоти (видео) Забележителното самообладание на Анчелоти (видео) 10 март | 18:23 2395 3  Гуардиола изрази състрадание към Тухел и играчите му и разгласи мача с Кристъл Палас за край Гуардиола изрази състрадание към Тухел и играчите му и разгласи мача с Кристъл Палас за край 10 март | 18:20 1263 0 Виж всички Водещи Новини  Резултати и голмайстори във Втора лига Резултати и голмайстори във Втора лига 10 март | 15:30 71102 44  Тежък удар по Абрамович и Челси: блокирани са продажбата на клуба, прехвърлянията, новите контракти и билетите Тежък удар по Абрамович и Челси: блокирани са продажбата на клуба, прехвърлянията, новите контракти и билетите 10 март | 12:43 31364 147  Кубрат Пулев няма да се бие с Жуниор дос Сантос, ще има мач през май Кубрат Пулев няма да се бие с Жуниор дос Сантос, ще има мач през май 10 март | 12:08 21217 24  Неймар и Донарума едвам не стигнали до пердах в съблекалнята Неймар и Донарума едвам не стигнали до пердах в съблекалнята 10 март | 12:02 50930 56  Левски примамва Левски примамва "палач " на ЦСКА - София 10 март | 07:53 46817 102 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР