Легендата на Левски от близкото минало - Христо Йовов коментира

...
Легендата на Левски от близкото минало - Христо Йовов коментира
Коментари Харесай

Христо Йовов: Левски се лута между двете крайности

Легендата на Левски от близкото минало - Христо Йовов разяснява настоящите събития, свързани със " синия " клуб. Според Бижутера, вековниците се лутат в двете крайности на своето показване.

" Мислите ми към резултата след назначението на Петър Хубчев са доста неуверени. Веднага споделям за какво. Има интервали, в които Левски прави положително усещане, а след това идва отчаяние. Заради това по този начин обмислям. Хубчев е потвърден експерт и от много години се занимава със съществени тимове. Той има принос Левски да наподобява по-добре от преди - издигнат и проведен. Но до момента в който виждам мачовете като почитател, точно едни неуверени мисли се пораждат в главата ми ", разяснява Йовов пред " Меридиан Мач ".

" Дербито е отличен образец за двете крайности - през първото полувреме Левски игра добре и превъзхождаше противника. Бях сигурен, че " сините " ще завоюват. Тогава пристигна второто полувреме, през което тимът сподели друго лице. Трябва да се търсят аргументите за това. Обикновено е най-лесно те да се търсят в треньор ", добави Бижутера.

" В Левски бяха привлечени 8 футболисти. Очакванията са огромни, само че не може да се вършат генерални заключения дали взимането на някой от новите е било неточност през първите 2-3 месеца. Лесно е да се реши верния избор, когато той блесне още в първите минути или мачове. Ясно е, че на всеки му би трябвало интервал от акомодация. Нужно е време. Но то ще изтече в даден миг. Може най-вече до края на годината да има съмнения при новите, а по-късно те би трябвало да покажат качествата, поради които са били привлечени на " Герена ". Не би трябвало да забравяме, че огромна част от тях бяха взети късно ", приключи Йовов. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР