Легендата на „Левски” и български футболист Божидар Искренов стана дядо

...
Легендата на „Левски” и български футболист Божидар Искренов стана дядо
Коментари Харесай

Гибoна не можа да види новороденото си внуче - slava.bg

Легендата на „ Левски” и български футболист Божидар Искренов стана дядо за първи път.

Дъщеря му Настя го подари с внук. Малкият Хенри Банкс Баер се роди на 30-и март в Америка в пика на пандемията от ковид. Майката и бебето са добре и към този момент си вкъщи при баща Джонатан.Семейство живее в Далас. Момченцето е първи внук освен за Гибона и някогашната му брачна половинка Алина, само че и за родителите на щастливия баща.

"Нямам самообладание да порасне, с цел да му кажа какъв брой близо беше да бъде кръстен Корона 4, пошегува се Настя.

Най-щастлив от раждането на Хенри е вуйчо Георги. Синът на Гибона отпразнува своя рожден ден 2 дни преди появяването на дребния. Той навърши 30 години и бебето беше най-хубавият подарък за кръглата му годишнина.

Гибона и Алина са безпределно щастливи от раждането на първородния внук. За тяхно страдание ще би трябвало да почакат преди да го видят и да му се порадват онлайн. Двамата живеят във Вирджиния и към този момент не могат да постят момченцето поради пандемията от ковид, написа „ България Днес”.

Настася и Джонатан са семейство от лятото на 2018 година Сватбата събра родственици и другари в Меделин, Колумбия в голяма хасиенда, където живеят вторият татко и майката на Джонатан. Двамата са дружно от няколко години. Дъщерята на Гибона е някогашна елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в разнообразни влиятелни компании в Америка. Зет му е управител в една от най-големите компании за онлайн продажби в света.

Именно на сватбата им Искренов и някогашната му брачна половинка Алина се събраха на едно място за първи път след развода им. И съумяха да преодолеят разликите си. Настася е щерка на Искренов от първия му брак с красивата стюардеса, която се усмихваше като фотомодел от календарите на БГА “Балкан”. Семейството има и наследник Георги, който става състезател и треньор по хокей на лед. Настася е кръстена на Настася Кински – обичаната актриса на Гибона, а Георги – на татко му.

Двете деца израстват в Съединени американски щати дружно с майка си Алина и приключват университети там, като редом с ученето спортуват доста интензивно. Георги дълго време е звездата на българския народен тим по хокей, а Настася се занимава с фигурно пързаляне – първо като играч, след това като треньор, а последното й спортно амплоа е инструктор по йога. Няколко месеца по-късно Радостта на народа се разведе с втората си брачна половинка Кремена. И още веднъж отпътува да живее в Америка. Нещо повече, събра се с Алина в дома й във Вирджиния.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР