Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо остро разкритикува политиката на настоящото

...
Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо остро разкритикува политиката на настоящото
Коментари Харесай

Гонзо пред bTV: Русев реди трансферите, а гледа футбол от една година

Легендата на " Левски " Георги Иванов-Гонзо остро разкритикува политиката на актуалното управление в изявление за bTV. Според някогашния нападател на " сините " клубът скоро няма да излезе от рецесията, а самият той изрично отхвърли опцията да се завърне на " Герена ".

" Назначава се треньор, който се избира от президента. А президентът гледа футбол от една година. Трябва да има човек, коректив, който да даде оценка на футболистите, които се притеглят, които се освобождават. На треньорите, които се поставят ", сподели някогашният нападател по адрес на Спас Русев.
Снимка: Lap.bg
" На президента на " Левски " му стана забавно да бъде по медиите и да прави прехвърляния. В същия миг имаш изпълнителен шеф (б. ред. - Красимир Иванов), който в никакъв случай не се е занимавал с футбол. А той е другият човек, който прави прехвърлянията. ", добави Иванов.

" С цялата политика, която води, нищо положително не чака " Левски " и ще има още по-големи проблеми. Смяната на треньора е закъсняла, тъй като няма кой да уточни грешките на треньора и на притежателя. Стига се до едно тресавище, от което " Левски " ще излезе доста мъчно. Ще си приказваме отново след една година. ".

Според Георги Иванов в тима има прекомерно доста чужденци: " Аз съм станал от " Левски ", тъй като съм харесвал Наско Сираков, Божидар Искренов, Емил Велев. В този тим кой да харесаш? Пълно е с чужденци. Да одобрявам Обертан, в случай че съм дете, с цел да стана от " Левски " единствено поради синия цвят? По-добре да виждам " Челси " поради по-качествения футбол ", съобщи някогашният нападател.
Снимка: bTV
" В момента " Левски " е гарантиран добре, само че би трябвало по този начин да се направи структурата, че да се взимат момчета от школата, а не чужденци. Тези чужденци са изгонени от техните си тимове. Ние ги взимаме, с цел да ги учим да играят футбол, а те ни забиват още по-надолу. "
Славиша Стоянович: Селекцията не е моя, само че няма да се извинявам! (ВИДЕО) "Искам играчите да знаят какво е да носиш екипа на "Левски ", сподели новият треньор на "сините "
По отношение на новия треньор Славиша Стоянович, легендата на " сините " счита, че клубът прави още веднъж грешката да сменя наставника преди началото на сезона.

" Почваме отново с шест месеца ми трябват, с цел да опозная тима. А след шест месеца я камилата, я камиларя. Така че " Левски " пропусна още една година ", приключи Гонзо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР