Легендата на Интер Иван Кордоба смята, че в Манчестър Юнайтед

...
Легендата на Интер Иван Кордоба смята, че в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Легенда на Интер: Юнайтед не оцениха Лукаку

Легендата на Интер Иван Кордоба счита, че в Манчестър Юнайтед не са оценили капацитета на белгийския нападател Ромелу Лукаку, който прави възторг с екипа на " нерадзурите " още в първия си сезон.

" Лукаку е извънреден състезател. В Манчестър Юнайтед не разбираха капацитета му и последният сезон беше неприятен за него. Според мен с състезател като Лукаку всеки тим може да се бори за купата. Все отново в Премиър лийг той израсна доста. Срещали сме се и усещанията ми са, че е водач в съблекалнята. Срам за Манчестър Юнайтед, че го продаде, само че се веселя, че Интер го купи. Работата с Антонио Конте също е доста значима за положителната му акомодация в Италия. Кристиан Ериксен и Ашли Йънг са отлични играчи и съм благополучен, че и те избраха Интер ", споделя Кордоба, който като колумбиец би бил благополучен да види и сънародника си Хамес Родригес с екипа на " нерадзурите ".

" За нас той е най-хубавият футболист. За мен ще е най-хубаво да видя още веднъж колумбиец в Интер, само че за него и Премиър лийг би било забавно предизвикателство ", приключва Кордоба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР