Легендата на джаза Васил Петров разкрива неизвестни факти от своя

...
Легендата на джаза Васил Петров разкрива неизвестни факти от своя
Коментари Харесай

Васил Петров разкрива тайни от живота си в книга

Легендата на джаза Васил Петров разкрива незнайни обстоятелства от своя професионален и личенживотв първата си автобиография Другият. Специалното издание се чака на пазара на 12 ноември 2018 година, в деня на мега-спектакъла на артиста СИНАТРА: ВЕГАС 2в Зала 1 на НДК. Вълнуващото четиво ще бъде съпроводено с диск, който включва осъществявания с авторски аранжименти на Васил Петров на безконечните шлагери на Франк Синатра.

В книгата Другият Васил Петров за първи път споделя за годините си като китарист и създател на аранжименти в курорта Албена; спомня си извънредно любопитни истории с най-големите български музиканти от 80-те и 90-тегодини; разказва увлекателно най-трудните и най-успешните си интервали на сцената.

Въпреки че постоянно е предпазлив за персоналния си живот, на страниците артистът повдига завесата и искрено приказва за околните си хора и за сърдечните си връзки.

Първи автобиографията ще вземат в ръцете си феновете на Васил Петров на концерта му СИНАТРА: ВЕГАС 2. Ценителите на изящната музика с VIPместа в оркестрината на Зала 1 ще получат томчето като подарък с подпис от джаз звездата.

След триумфа на първото издание на „ СИНАТРА: ВЕГАС “ през декември 2017 година, идният театър 12 ноември ще предложи нови музикални и театрални преживявани в завладяващия дух на Лас Вегас от началото на 60-те години – микс от суинг, джаз и боса нова, допълнен от кордебалет в съвременни театрални костюми в стила на фамозните TheRockettes и типичния за Вегас LasVegasShowGirls.

Специален посетител още веднъж ще бъде артистът и звезда на блус и соул музиката Брус Джонсън (САЩ). Този път театрална партньорка на Джонсън и Петров ще е поп изпълнителката Михаела Филева. Публиката я чака среща с още изненадващи гост-звезди, които с изключение на като артисти, ще блеснат на сцената и като танцьори, комедианти и артисти.

Музиката в СИНАТРА:ВЕГАС 2 ще е под съпровода на AllStars Биг Бенд, с диригент Антони Дончев, в който влизат едни от най-хубавите джаз музиканти на България. Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, концепцията за спектакъла е на Маргарита Тошева, която е и негов продуцент.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР