Легендата на Барселона Самуел Ето'о сподели своето мнение за случващото

...
Легендата на Барселона Самуел Ето'о сподели своето мнение за случващото
Коментари Харесай

Ето`о назова наследника на Меси

Легендата на Барселона Самуел Ето'о показа своето мнение за протичащото се в клуба. Камерунецът счита, че някогашният му отбор се оправя все по-добре и има шансове за купата в Ла Лига.

Нападателят от близкото минало също по този начин назова наследника на Лео Меси при „ каталунците “ и добави, че Роналд Куман е точният човек за треньорския пост в този миг.

„ Най-важното е, че Барса навлезе в серия и записахме няколко положителни победи. Това би трябвало да успокои ситуацията в тима и момчетата да си повярват още повече. Сезонът е дълъг и аз не считам, че всичко е изгубено както мислят доста хора. Предстоят много виновни и тежки дуели, в които ще забележим същинското качество на Барселона. Куман търпи не малко рецензии, само че аз го поддържам и смятам, че всеки човек има потребност от време, с цел да развие вижданията си. Трябва да се работи умерено и да се мисли мач за мач, без да се прекалява с непотребни упования и условия. Темата с Меси е дълга, само че съгласно мен Лео има правоприемник за бъдещето. В лицето на Ансу Фати виждам идващия Меси, и в случай че с това момче се работи вярно и хората са търпеливи с него,той има голям капацитет за развиване. Барселона постоянно е давала огромни гении, тъй че управлението няма от какво да се тормози “, разяснява той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР