Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира в предаването Здравей,

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира в предаването Здравей,
Коментари Харесай

Стоичков: Имаше кръв и насилие, а тая тръгнала да ме съди!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков разяснява в предаването „ Здравей, България “ обстановката с отнетите му пълномощия като почетен консул на България в Каталуния. Камата призна, че постоянно се е чувствал дипломат на страната ни в испанската провинция и за това не му е бил необходим документ. Стоичков призна, че изобщо не се тормози, че испанският вицепремиер Сорая Саен де Сантамария ще го съди.

„ За мен мачът от дълго време е приключил. Как да ме освободят от поста почетен консул на България, откакто аз не извършвам тази служба. Аз постоянно съм се чувствал дипломат в Каталуния. И без този документ съм си правил добре работата “, разяснява Стоичков пред „ Нова телевизия “.

„ Испанците си вършат каквото желае, а тая (б.ред - вицепремиерът на Испания Сорая Саенс де Сантамария) тръгнала да приказва, че щяла да ме съди. Ама къде да ме съдиш, бе, госпожо? Хората видяха кръв, по какъв начин да се извиня? Че има кръв и принуждение ли? Няма късмет да се извиня. На нашата администрация хрумнало да кажат, че България застава зад Испания и демонстрира червен картон на Христо Стоичков, това мен изобщо не ме тормози “, добави Камата.

„ Винаги съм играл за България. Където и да съм бил по света, постоянно на ръкава ми има българското знаме. Дали на другия ще има каталунското знаме – това е моя преценка. В момента излизам да играя голф и изобщо не съм обезпокоен от цялата обстановка “, добави футболната легенда.

 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР