Легендата на българския футбол Андрей Желязков даде своя коментар пред

...
Легендата на българския футбол Андрей Желязков даде своя коментар пред
Коментари Харесай

Жужо сподели очакванията си за дербито ЦСКА - Левски


Легендата на българския футбол Андрей Желязков даде своя коментар пред " Тема спорт " преди днешното дерби ЦСКА - Левски. Двубоят е от 18:00 часа на националния стадион " Васил Левски ", а двата отбора се изправят за 3 път един против различен този сезон във всички шампионати, като си размениха по една победа, а един път приключиха наедно.

" Между ЦСКА и Левски в никакъв случай не може да има незначителен мач. Това е изключено. Въпрос на чест е да се завоюва дербито, резултатът остава вечно в историята. Тези два тима са институции. Това не може да се промени. Въпрос на време е да се върнат на местата, които са им отредени ", споделя Жужо.

" В днешния мач не би трябвало да има напрежение, той по-скоро ще е за доказване и за двата тима. Класирането в Първа лига към този момент е съвсем изяснено. Може би като се изключи мястото на Левски, който може да навакса пасива си от третия Берое. Шансовете за трофей на червени и сини са свързани с Купата на България. И ще се хвърлят крепко в реванша идната седмица. Да, ЦСКА ще се бори до дъно за купата, само че доста мъчно ще успее ".

" До мача с Лудогорец усещанията ми от алените бяха много положителни. В Разград се видя, че цялата игра на тима зависи от Фернандо Каранга и Кирил Десподов. Без тях отборът наподобява напълно друго. Десподов е доста надарен млад футболист, който напоследък си промени мисленето и резултатите не закъсняха. Лошото е, че сега е контузен. Дано по-скоро се оправи, тъй като това е един от младите футболисти, които могат да бъдат продадени в едно от огромните шампионати в Европа и то за огромна сума ", добавя някогашният футболист на Славия и началник в Левски.

" Правенето на разбор на играта на Левски е комплицирано нещо, изявите са прекомерно неуверени. Не съм склонен, че сините нямат играчи сега. Да, на два-три поста може би не разполагат с нужното качество, само че не би трябвало да се повтаря грешката от 2013 година, когато бяха на косъм от купа и купа, само че не взеха нищо. Тогава съставът бе разрушен. Сега това нещо не би трябвало да се позволява, тъй като Левски сега има основата. Не бива отново да се почва от начало. С няколко верни попълнения идната година тимът ще се бори за шампионската купа ".

" Не мисля, че Габриел Обертан е приключил с футбола, французинът ми се вижда по-чувствителен състезател и просто би трябвало да се откри път към него. Защо, когато дойде в Левски и не бе още изцяло подготвен за игра, показваше доста по-добри игри занапред? Трябва да се види дали нещо не го отблъсква ", приключва Желязков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР