Легендарното спортно развлекателно шоу Крале на силата гостува този понеделник

...
Легендарното спортно развлекателно шоу Крале на силата гостува този понеделник
Коментари Харесай

Крале на силата с Киро Скалата ще гостува в Сливен

Легендарното спортно развлекателно шоу " Крале на силата " гостува този понеделник (26 октомври) по случай празника на Св. Димитър Закрилник на град Сливен. Спортни провокации насочва продуцентът, създател и водещ на събитието - Кирил Вълчев-Скалата пред входа S Moll от 11:30 часа.

Всички деца и възрастни са поканени да вземат участие. За всяка серия на лежанка, набирания и кофички, ще получават премия.

15-метрова американска лимузина с награди за над 5 хиляди лева включващи здравословни храни и питиета, витамини, протеинови вафли, книги, карти за фитнес, уикенди за двама в спа хотел до Рилския манастир и козметични артикули ще бъдат материалния тласък.

" От 20 години популяризирам позитивния резултат от упражненията с тежести, само че през днешния ден това е изключително необходимо, тъй като хората са изгубили способността да поддържат връзка в действителния живот. Да играят спортни игри, просто за развлечение, мемоари и премеждие. В екипа вземат участие хубавици и атлетични модели. Специален посетител е републиканската шампионка по скокове във вода Нинка Вълчева, многократната шампионка по фехтовка Олесия Познякова и Miss Fitness Model и певица NIKKA. Всеки участник е кралят на силата ", споделя Скалата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР