Легендарният защитник на Милан Алесандро Неста призова тима да играе

...
Легендарният защитник на Милан Алесандро Неста призова тима да играе
Коментари Харесай

Милан трябва да играе атакуващо срещу Тотнъм, смята Неста

Легендарният бранител на Милан Алесандро Неста прикани отбора да играе атакуващо и да се опита да вкара гол на Тотнъм в утрешния реванш в Лондон сред двата тима от 1/8-финалите на Шампионската лига. “Росонерите ” имат нежен задатък от 1:0 след домакинската им победа в първия мач.

“Въпреки че съм някогашен бранител, мисля, че Милан би трябвало да се опита да вкара гол. По-скоро бих атакувал, в сравнение с да се пазя. Такива са характерностите на Милан. Бих се опитал да основа проблеми за съперника, изключително поради това, че в този момент той не е в най-хубавата си форма. Бранителите на Милан са много положителни, когато играят по-напред, о им е мъчно, когато би трябвало да се пазят в наказателното поле.

Малик Тиау е добър футболист, който беше подготвен, когато беше нужно. Чух по какъв начин някои хора се оплакват, че е трябвало да играе и по-рано, само че считам, че интервалът на интензивен труд в тренировките е бил потребен за него. Той не е толкоз бърз, само че има подобаващият профил. Не беше прекомерно безценен и ще стане значим и скъп състезател. Срещу Хари Кейн би трябвало да бъде фокусиран от самото начало. В Шампионската лига противниците нищо не простят, това е безсърдечен шампионат.

Милан са подготвени за този мач, само че чакам повече от Браим Диас и Рафаел Леао. Отборът има добър късмет след успеха на “Сан Сиро ”, само че в никакъв случай не е елементарно да се играе на британските игрища. Дали Антонио Конте може да направи разликата? Абсолютно, Антонио трансформира салдото, той е специфичен.

Милан имаха много проблеми през този сезон като многото травми и слабото показване на новите попълнения. Не можеш да правиш чудеса всеки сезон. Бюджетът е стеснен и не всеки път можеш да купуваш играчи като Леао и Тео Ернандес. Нормално е да се позволяват неточности. Собствениците би трябвало да влагат повече, знаейки, че изхарчените пари ще се отплатят ”, съобщи Неста пред “Гадзета дело спорт ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР