Легендарният волейболист Маркос Милинкович претърпя най-голямата и болезнена загуба в

...
Легендарният волейболист Маркос Милинкович претърпя най-голямата и болезнена загуба в
Коментари Харесай

Трагедия! Синът на легендарния Маркос Милинкович се удави

Легендарният волейболист Маркос Милинкович претърпя най-голямата и мъчителна загуба в живота си. Синът на някогашния аржентински национал Лука Милинкович загуби живота, откакто се удави в Адриатическо море в Хърватия.

13-годишният Лука е бил на отмора с майка си и сестра си. В трагичния ден той и негови връстници и другари излезли на открито, информирайки майка му, че ще играят баскетбол на близкото игрище. Както оповестява blic.rs, тази информация е доказана в полицията от майка му.

" Наеха каяк за час и половина от 17 до 18:25 часа. Те споделиха, че имат задоволително време и двама от тях отиват да играят баскетбол, до момента в който Лука остава на плажа и споделя, че той ще остане да плува още малко ", споделя свидетел за хърватския уебсайт 24sata.hr.

“Въпреки това в 19,00 часа един човек пристигна на плажа, с цел да върне лодката с греблото и изиска от този, който е наел каяка да му даде водолазна маска, тъй като му се коствало, че е видял тяло в морето обяснявайки, че може да бъде водолаз, само че просто желал да го ревизира. “Дадох му маска и когато дойде на това място, ми даде знак. Отидох там със сина си и в действителност на дъното на морето, на към 7 метра, имаше тяло. Веднага едно от локалните момчета, който има опит в гмуркането, се хвърли и издрапа тялото на повърхността на морето. Ние го поставихме на лодката и започнахме да го съживяваме. Когато пристигнахме на плажа, продължихме да му вършим изкуствено дишане, само че не успяхме да създадем нищо ", споделя един локален човек, който също е и служител на реда.

Лекарите са се пробвали да възстановят дишането на Лука Милинкович и дълго време са се борили за живота му, само че за жалост е било прекомерно късно.

Маркос Милинкович е една от волейболните митове на Аржентина. По време на кариерата си той играе за един от най-хубавите международни тимове. Шест пъти той бе определен за най-хубавият състезател на Аржентина и 3 пъти играе на Олимпийските игри.

Лука също искаше да следва стъпките на татко си. Той бе част на сръбския тим Войводина (Нови Сад) и играеше като посрещач.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР