Легендарният вокалист на световноизвестната група Iron Maiden - Брус Дикинсън,

...
Легендарният вокалист на световноизвестната група Iron Maiden - Брус Дикинсън,
Коментари Харесай

Вокалистът на Iron Maiden получи мартеница с помощта на шефа на фенклуба на Левски в Англия

Легендарният вокалист на световноизвестната група Iron Maiden - Брус Дикинсън, се причисли към хилядолетната българска традиция и в чест на наближаващата пролет се снабди с мартеница. Великият фронтмен бе закичен на лявата си китка с червено-белия амулет за здраве и благополучие от футболния държавник Кирил Евтимов.

Двамата се видяха в Лондон. Българският финансист беше в компанията на ръководителя на фенклуба на Левски в Англия Георги Маринов, който от години е в близки връзки с 65-годишния рок кумир. Благодарение на Маринов, двамата българи посетиха със специфични предложения представянето на новия независим албум Дикинсън - The Mandrake Project. Домакин на грандиозното събитие беше музикалният магазин HMV, намиращ се на тузарската Oxford Street. Самият ивент беше разпродаден за негативно време, като с изключение на Евтимов и Маринов, участваха и други наши сънародници.

На фона на части от следващия му музикален план Дикинсън одобри бутилка отлежало алено вино от реномирана наша маза. Това в допълнение разтопи от кеф английския музикант, който от своя страна даде обещание да направи ужасно шоу в София единствено след няколко месеца. На 16 юли той ще изнесе концерт в " Арена София ", на който ще показа албума The Mandrake Project пред родните меломани.

Евтимов и Маринов имат топла връзка с Iron Maiden от лятото на 2022 година Тогава, ден преди концерта на групата в София, се състоя шоу-мач сред тим, формиран от хеви-метъл иконите и отбор, селектиран от генералния спонсор на Левски. Срещата се организира на едно от помощните стадиони на " Герена " и приключи 5:5. Маринов взе участие ефективно в организацията на дуела, а Евтимов и легендата на " сините " Елин Топузаков бяха едни от основните настоящи лица на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР