Легендарният производител на луксозни автомобили ROLLS-ROYCE обяви, че в сътрудничество с National

...
Легендарният производител на луксозни
автомобили ROLLS-ROYCE обяви, че в
сътрудничество с National
Коментари Харесай

ROLLS-ROYCE CULLINAN: Предстартово броене започна

Легендарният производител на луксозни автомобили ROLLS-ROYCE разгласи, че в сътрудничество с National Geographic, ще разкрие нови детайлности за напълно новия си модел CULLINAN, преди неговата официална премиера по-късно през тази година.

Три години след началото на тестовата програма на ROLLS-ROYCE CULLINAN, от марката стартират самодейността си The Final Challenge в социалните мрежи, която ще ни среща с любопитни детайлности, под формата на видео и фотоси на ежедневна база, от изпитателния развой на модела в Северна Европа, Близкия Изток и Съединените Американски Щати.

Първото тематично видео от поредицата The Final Challenge ще бъде оповестено през днешния ден на в различните профили на марката в социалните мрежи, и ще ни придвижи в Шотландия.

През февруари, ROLLS-ROYCE удостовери публично, че новата кола на марката ще се нарича именно , а десетина дни след това ни показа една от множеството иновации, които можем да чакаме в модела, за който от компанията коментират, че е доста повече от SUV, кросовър или офроудър.

CULLINAN ще се предлага с неповторим пакет, наречен , който дава обещание да предложи на двама изключително интересна и изтънчена конюнктура за наблюдение по време на поредното приключение. Пакетът е автоматизиран и се задейства с бутон, след което от подподовото пространство на товарното отделение се изтеглят и разгъват чифт елегантни столове и коктейлна масичка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР