Легендарният полузащитник и наставник на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира представянето

...
Легендарният полузащитник и наставник на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира представянето
Коментари Харесай

Паро: Този от Левски е истински човекоядец!

Легендарният полузащитник и ментор на ЦСКА Аспарух Никодимов разяснява представянето на ЦСКА-София през сезона. " Червените " са на път да запишат втори следващ нулев сезон, а Паро обърна внимание и на наказването на Хали Тиам от Левски, който контузи свиреп нападателя Фернандо Каранга.

" Преди началото на сезона споделих, че не съм убеден, че ЦСКА може да завоюва отличие, тъй като обичам да виждам действително на нещата. Лудогорец е изцяло отракан тим, а и задоволително добре финансово подплатен. Там мъчно може да си пропуснат възможностите. Имат заменяемост в отбора си, играят на високи обороти и позволяват доста малко неточности.

На ЦСКА е належащо да си печелят мачовете против така наречен " дребни " тимове. Като Пирин, примерно, които би трябвало да ги убиваме от пердах на нашия стадион. ЦСКА би трябвало да минава като валяк през такива противници.

Нарушението на Тиам си беше безусловно целеустремено и съзнателно. Грубо, доста жестоко. Истински канибал е този. За подобен фаул би трябвало да го санкционират толкоз дълго, за колкото мача Каранга ще е отвън игра. А те му дадоха единствено един мач. Недоумявам това решение, не е обикновено.

У нас треньорите не са тъкмо както в чужбина - не те постоянно вземат решение всичко по селекцията. Може би имат думата, само че надали за всеки трансфер. То се вижда. И в ЦСКА, когато този, бразилецът, откъм гърба концепция си няма за нещата. Не знае къде се намира и какво да прави. Но пък взехме хубави пари за другия бек, който беше на неговата позиция ", сподели Паро пред сътрудниците от " Топспорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР