Легендарният италиански полузащитник Андреа Пирло сподели очакванията си преди дербито

...
Легендарният италиански полузащитник Андреа Пирло сподели очакванията си преди дербито
Коментари Харесай

Пирло: Ибра и Конте са като демони, не понасят загуби

Легендарният италиански полузащитник Андреа Пирло показа упованията си преди дербито на Милано, което ще се организира този уикенд. Той се изрече изключително ласкаво за своя някогашен съотборник Златан Ибрахимович, както и някогашния си ментор Антонио Конте.

Двата отбора се изправят един против различен в радикално разнообразни елементи на класирането. Интер е по петите на Ювентус на върха на класирането, единствено на 3 точки зад хегемона в Италия след 22 мача. Милан, от своя страна, е едвам 6-ти в класирането, на цели 7 точки от зона Шампионска лига. Въпреки това обаче някогашният халф на Милан подсети, че в дербито формата не е най-важното нещо.

"Разликата от 19 точки незабавно бива забравена, когато настъпи момента на дербито. Този мач може да промени сезоните на двата отбора и да донесе огромно самочувствие на спечелилия ", стартира Пирло.

"Ибрахимович подвига равнището на концетрацията на цялата група към себе си. Той е перфекционист и чака безусловно същото от своите съотборници. Знам го от персонален опит! ".

"Конте е най-хубавият треньор, с който в миналото съм работил. Всеки ден ни показваше видеа от подготвителни сесии по 40-50 минути. Точно поради него въобще започнах да одухотворявам концепцията да се захвана с треньорство и самият аз. Той е безусловно предан на успеха и се трансформира в същински дявол, когато загуби. ", ласкаво приключи някогашният полузащитник на Милан и Ювентус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР