Легендарният гангстер от с. Безден – Йосиф Йосифов, по-известен като

...
Легендарният гангстер от с. Безден – Йосиф Йосифов, по-известен като
Коментари Харесай

Йоско Костинбродския завъртя нов бизнес

Легендарният разбойник от с. Безден – Йосиф Йосифов, по-известен като Йоско Костинбродския, е разкрил нова пазарна ниша, която носи повече доходи от опиатите.

Близък до сина му Иван Йосифов – Малкия Йоско издава, че страховитият му татко е оставил пазара на опиатите в ръцете на своите лейтенанти, от които прибирал затлъстял %, с цел да се трансформира в „ сив банкер “.

От месеци насам Костинбродския прехвърлял сериозен паричен запас във финансови къщи за бързи заеми. Предвид злокобното му добро име, парите се раздавали от подставени лица. В близкото обграждане на Малкия Йоско се приказва за най-малко 4 компании за заробващите бързи заеми, зад които наднича Йоско Костинбродския.



Далаверата с лесните пари е по-яка от дрогата във времена на тотално обедняване и е съвършен метод за изпиране на мръсните наркопари, акцентират осведомени.
Като образец показват част от контракт на софийска „ сива банка “, маскирана зад офис, предоставящ бърз заем за поръчителство, на която се приказва, че е на Йосиф Йосифов.

В случай, че потребителят не извърши задължението си за даване на контрактувано поръчителство, същият дължи наказателна клауза на кредитора в размер на 0.9% от усвоената сума за всеки ден, през който не е предоставено контрактуваното поръчителство.
Това значи 27% върху главницата за всеки месец, което за година прави колосалните 324%. 
Така се оказва, че за година може да платите петкратния размер на заема, който сте взели и от 5000 лева да върнете 25 000 лева. 

Запознати издават, че такава облага няма даже в опиатите, където маржът на облагата може да стигне до 100%, само че единствено за огромните дилъри. 
И това надалеч не са всички клопки в контракта – има клаузи, засягащи платежоспособността на поръчителя, и такива, които разрешават на кредитора да разгласи един път признатия гарант за недействителен и да изиска нов. 

Споменатите уловки са единствено дребна част от тези заробващи контракти, а парите, взети от Йоско Костинбродския, се връщат многозначително, издават осведомени. Именно заради тази причина сега гангстерът е оставил дрогата като странична активност. 

Именно Йоско Костинбродския дърпа конците на Веселин Ермалаев, по-известен като Весо Телото, който в този момент управлява Бандата на чуковете.
Източник: Уикенд 
 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР