Легендарният футболист на Милан Франко Барези заяви, че Милан по

...
Легендарният футболист на Милан Франко Барези заяви, че Милан по
Коментари Харесай

Барези: Срещу "Лудогорец" никакво подценяване!

Легендарният футболист на " Милан " Франко Барези съобщи, че " Милан " по никакъв метод не би трябвало да подценява " Лудогорец ". Двата отбора ще се изправят един против различен на 1/16-финал в Лига Европа през февруари.

" Да се надяваме, че няма да забележим знамение от " Лудогорец ". " Милан " не би трябвало да ги подценяват. Те са тим, който играе на интернационалната сцена години наред и доби опит! Никакво подценяване! ", не спести положителни думи за българския първенец Барези.

-->

Въпреки рецесията в " Милан ", шесткратният отличник на Италия е оптимист за бъдещето на клуба и отдава неприятната форма на " росонерите " на промяна на поколенията.

" За страдание бяха направени разнообразни неточности в последните години. Инвестициите бяха малко. От моя опит съм научил, че всеки тим има своите интервали, навлиза в друг цикъл, сменят се генерации, състезатели. В един миг от " Милан " се отдръпнаха едновременно 5-6 футболисти, а отборът не бе подготвен с техни заместници. Мисля, че " Милан " скоро ще се завърне, тъй като това е клуб с огромни упоритости и история. Надявам се скоро да бъде конкурентноспособен ", сподели той пред Валери Генов.

Цялото изявление гледайте на 6 януари 2018 година в " Тази събота ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР