Легендарният футболист на Манчестър Юнайтед Гордън Страхан направи интересно сравнение

...
Легендарният футболист на Манчестър Юнайтед Гордън Страхан направи интересно сравнение
Коментари Харесай

Страхан: Не мисля, че Антони е толкова добър, колкото Роналдо

Легендарният футболист на Манчестър Юнайтед Гордън Страхан направи забавно съпоставяне сред крилото на " алените дяволи " Антони и Кристиано Роналдо. Двамата даже бяха съотборници за малко през есента преди Роналдо да провокира скандал със свое изявление, след което се раздели с отбора от " Олд Трафорд ". 

„ Антони ми припомня малко на Роналдо. Той наподобява мисли, че е, само че аз не считам, че е толкоз добър, колкото Кристиано. Когато Роналдо дойде за първи път, имаше хора в тима, които му споделиха истината: „ Съжаляваме, не желаеме да танцуваш, когато можеш да вкараш по-рано! Използва опциите си да стреляш от комфортните зони и да създадеш нещо. Ние не сме тук, с цел да те гледаме. Мисля, че в този миг Роналдо одобри за даденост казаното от сър Алекс Фъргюсън, както и това, което му споделиха Рой Кийн и Пол Скоулс. Той разбра какво желаят от него и се трансформира в състезател, който се вижда един път в живота. 
 В Манчестър Юнайтед не престават да не желаят да освободят Гарначо за края на сезона В Манчестър Юнайтед не престават да не желаят да освободят Гарначо за края на сезона
Не мисля, че Антони може да се приближи до това, което е постигнал Роналдо, само че мисля, че той би трябвало да се запита: „ За себе си ли върша това или за тима? “ Ако в действителност го правиш за тима, тогава добре. Ако правиш това за себе си, тогава стой. През последните няколко седмици видяхме вълшебни неща от Антони, само че от време на време, когато не ти се получава, би трябвало да бъдеш добър съотборник “, сподели Страхан пред Goal. 23-годишният Антони има 37 мача за Манчестър Юнайтед през този сезон, като означи 8 гола и направи 2 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР